Belastingaangifte - TeisAdvies

Ga naar de inhoud
Banner TeisAdvies
Belastingaangifte

Elk jaar is het voor de meesten van u weer zover. Er moet weer belastingaangifte worden gedaan. Alle papieren en andere informatie moet weer bijeen worden gezocht en vaak wordt de aangifte op het laatste nippertje nog gedaan of helemaal niet.
 
Eind 2011 bleek dat in totaal 170.000 mensen hun belastingaangifte over 2010 nog steeds niet gedaan hadden, terwijl ze hiertoe wel verplicht waren. Dit brengt uiteraard extra kosten met zich mee, zoals rente en een boete.
 
Jaarlijks lopen zo veel mensen geld mis omdat er zoveel potjes, fondsen, kortingen, regelingen, toeslagen, voorzieningen en tegemoetkomingen in Nederland zijn, waarbij het verzamelinkomen het uitgangspunt is. Dit verzamelinkomen wordt o.a. bepaald aan de hand van de belastingaangifte. De reden dat veel mensen het geld laten liggen ligt vaak in de onbekendheid met de voorzieningen, ingewikkelde aanvraagprocedures, schaamte of trots, taalproblemen of men heeft moeite met het invullen van de benodigde formulieren. TeisAdvies helpt u daarbij.
 
Onze medewerkers staan voor u klaar om uw belastingaangifte te verzorgen tegen het zeer aantrekkelijke tarief van € 50,= per aangifte (mits u op maximaal 16 km afstand van Noordwolde woonachtig bent).
 
Indien nodig wijzigen wij voor u het toetsingsinkomen bij de Belastingdienst zodat u zeker weet dat u de Toeslagen krijgt, waar u recht op heeft. Dit voorkomt onaangename verrassingen zoals veel terugbetalen.
 
Hiervoor hoeft u zelf niet de deur uit, want wij komen bij u thuis. Het grote voordeel is dat u alles bij de hand heeft en meteen weet waar u aan toe bent.

Ook benieuwd of u geld tegoed heeft van de Belastingdienst ? Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak te maken via de telefoon of email. U ontvangt dan een schriftelijke afspraakbevestiging waarin tevens vermeld staat wat u, indien van toepassing, bij de hand kunt houden of klaar kunt leggen voor het bezoek van onze medewerker.
 
Voor enkele persoonlijke situaties geldt, dat u mogelijk recht heeft op bijzondere bijstand voor onze kosten. Bijvoorbeeld als u gebruik maakt van een schuldhulpverleningstraject. Vraag hiernaar bij uw gemeente.
Contact


Terug naar de inhoud